Task 2


Készül a beszámoló! :)

Lóri Videó:

Az eredmények:
Task 2
Csajok
"Újonc"

Peches díj jelölés:

1. Kubi: (PG fórum idézetek)
sirius - 2010-03-28 22:41:06 #363
Az utolsó 8 km-t talaj felett 2-300-on toltam és 623 méterrel a cél előtt kopp. Ambró ért be egyedül. Egyébként nem 104, hanem 109 km-es volt a feladat. 100 felett, talán Zsu, meg Képes Peti????(narancssárga Avax) repült.

sirius - 2010-03-30 11:16:28 #370
A tibeti és zenbudhista tanításokat követve, miszerint a személyes boldogság minden érző lény boldogságának függvénye, ezért úgy határoztam, hogy a vasárnapi versenyben résztvevő érző lény pilótákat (Ambrót kivéve) azzal segítem, hogy lemondok 2. helyemről és így mindenki egy hellyel jobb eredményt ér majd el. ...és ez a cselekedet pusztán pilótatársaim iránt érzet mélységes együttérzésemből és segítő szándékomból fakad, és nem abból, hogy elfelejtettem bekapcsolni a tracklogot.
2. Molnár László:
Biztosan láttátok azt a kék Gin ernyőt a starthely alatt a fára pakolva. (Ő az). Miután leszedte végre sikerült elstartolnia a mezőny után és repülnie 30 km körüli távot. Viszont a track-logja neki is elveszett a letöltés közben, így nem sikerült feltöltenie a repülését.

3. Kerényi Dávid:
Aki aznap talán a legtovább várta (étlen, szomjan, átfagyva, lemerült telefonnal) hogy végre hazajusson. (ebből is lehet tanulni!) (talán akar róla beszélni) :)

Ákos Zsuzsi csodálatos képei itt
"Icukat" beszámoló itt
Ami fotók itt
P.Zoli fotók itt
Zale fotók itt

Task 1

Az időjárási előrejelzések miatt még szombaton reggel sem volt egyértelmű mitévők legyünk a 2010-es Magyar Ligaverseny első fordulójával kapcsolatban.
Nagy szakértések eredménye az lett, hogy adtunk esélyt, egy esetleges rövid feladatnak és nem töröltük a napot.
25 versenyző jelenlétével kiírtuk a feladatot.
35,7 km-es tört vonalú céltáv 1 fordulóponttal. (Eger - Emőd)
Az ablak nyitást követően sem akart javulni az időjárás, így a lejtőszélben várakozva vártuk hogy ki tudjunk emelkedni a feladat megkezdéséhez.
Nem volt szerencsénk így hatalmas lejtőzés kis tekerésekkel lett a "nagy" versenyfeladatból :)
Mivel senkinek nem sikerült elindulni így a nap is érvénytelen lett.
A Szerbiából érkezett versenypilótáknak legalább volt alkalmuk a Bükk csodálatos látványában gyönyörködni :)

Este hatalmas Szülinapi party-val köszöntöttük a két szülinapost Zeljko (44), és Gábor (34) ezzel is mélyítve a Szerb Magyar siklóernyős kapcsolatokat. :)

B.Sanya fotói itt
Pruki fotói itt

Forduló pontok (Eged)

Az Eged-hegyen rendezett Liga versenyek forduló pontjai, az Eged kupán használt forduló pontok. Innen letölthető
A kényelmi szempontokat figyelembe véve próbáljátok meg magatoknak letölteni és feltölteni a gps-re a forduló pontokat. Ha nem sikerülne akkor sincs probléma mert a feladattáblán a koordináták is fel lesznek tüntetve, és mindenki be tudja írni a helyszínen a gps-be.
A nyugati leszállóban keressétek a "regisztrációs (HQ) irodát" ahonnan a felszállítás érkezési sorrendben folyamatosan történik. Kérek mindenkit a helyi szabályok betartására. (olvassátok el!)
Első eligazítás 11 kor a starthelyen.